Naar huis. Wat dan?

Als uw eigen training en uw begeleiding van uw hond naar wens is verlopen, gaat u naar huis. Daar bent u de persoon die uw hond zal helpen te doen wat verwacht wordt, u gaat het geleerde in de praktijk brengen.
Maar... we laten u natuurlijk niet zomaar aan uw lot over nadat u uw hond heeft opgehaald. U heeft namelijk recht om op een afgesproken tijdstip met uw hond voor vijf extra praktijklessen terug te komen naar het Trainings- & Adviescentrum.
Hieraan zijn dus geen kosten verbonden! Onze instructeurs geven u en uw hond dan opnieuw begeleiding waarbij de omstandigheden weer aangepast worden aan het gedrag van uw hond. U kunt op die momenten opnieuw met al uw vragen bij hen terecht. Indien het voor u niet mogelijk is deze nazorg te volgen bij het Trainings- & Adviescentrum, kunt u na overleg tegen gereduceerd tarief een cursus volgen bij een van onze Martin Gaus Hondenscholen in Nederland en België.

Nog vragen?
Heeft u later vragen naar aanleiding van de training of is er u thuis iets niet helemaal duidelijk, dan kunt u uiteraard altijd met ‘uw’ trainer(ster) bellen. De juiste aanpak van een probleem is van essentieel belang om tot een goed resultaat te komen. Wij allemaal helpen u graag verder! 

  Prins Petfoods Proteq Dier en Zorg Puppywalker Twitter Facebook Logo