U komt uw hond weer ophalen. Wat dan?

U komt op vrijdag op een vast tijdstip uw hond weer ophalen en we starten dan met de theorieles. Die les is absoluut noodzakelijk om u een helder inzicht in het functioneren van uw hond te geven. Het is immers heel belangrijk dat u uw hond straks op de juiste manier kunt begeleiden!

Vervolgens krijgt u de videobeelden te zien over de resultaten van de opvoeding van uw hond. U kunt dan zien tot welk niveau uw hond is gekomen. Die beelden krijgt u mee op DVD.

U krijgt een ‘schoolrapport’ mee waarin onze bevindingen, adviezen en prognose voor het gedrag van uw hond besproken worden. U krijgt bijlagen mee met instructies hoe u de door ons toegepaste heropvoeding/therapie thuis kunt toepassen en verder kunt uitbouwen. In die bijlagen staat vaak ook hoe het gedrag zich heeft ontwikkeld.

En uiteraard krijgt u praktijklessen waarin u zelf gaat trainen met uw hond waarbij u geholpen wordt door uw ‘eigen’ trainer(ster). Natuurlijk zijn gezinsleden (mits niet onder de twaalf jaar) en eventueel uw vrienden die vaak op bezoek komen van harte welkom bij deze aflevering. Zo weet iedereen welke begeleiding uw hond nodig heeft. 

  Prins Petfoods Proteq Dier en Zorg Puppywalker Twitter Facebook Logo